Geert Rollingswier, Directeur

06 - 514 062 36
Geert startte op 1 oktober 2008 het bedrijf Veerkracht-Herstel, later aangepast naar Veerkracht. Hij legt contacten met nieuwe bedrijven, onderhoudt zijn relaties, is verantwoordelijk voor de projecten en natuurlijk voor de dagelijkse gang van zaken.

Mail Geert voor een afspraak

Mustafa Bas

Mustafa is er sinds 2011 bij. Samen met zwager Ufuk is hij verantwoordelijk voor de asbestsanering bij een grote woningcoöperatie in Amsterdam.

Daniel Verbiezen

Daniel is DTA en werkt sinds september 2010 bij Veerkracht.

Dennis van Schijndel

06 - 57 64 76 06

Dennis ondersteunt Geert in de voorbereiding en afronding van projecten. Hij begon in augustus 2012 als asbestsaneerder, maar heeft sinds oktober 2013 zijn plek in het veld ingeruild voor een plek achter het bureau.

Mail Dennis voor een afspraak

Ufuk Cakir

Ufuk werkt sinds april 2012 bij Veerkracht als asbestsaneerder. Woont in Amsterdam en verwijdert samen met Mustafa het asbest uit de woningen van een Amsterdamse woningcorporatie.

Marcos Kattevilder

Marcos begon als tijdelijke inhuurkracht als Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV) voor Veerkracht. Dit beviel zo goed dat hij in 2013 voor Veerkracht is gaan werken. In augustus 2014 heeft Marcos zijn DTA-papierenbehaald.

Michel van Lith

Sinds 2013 werkt Michel voor Veerkracht. Hij is begonnen als Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV) en in 2014 heeft hij zijn Deskundig Toezichthouder Asbest-certificaat (DTA) behaald.

Arnold Blumink

06 - 517 508 78
Arnold is sinds oktober 2012 in dienst bij Veerkracht. Hiervoor heeft hij heel veel ervaring opgedaan als uitvoerder, is sinds januari 2014 geslaagd als DTA en is tevens onze keurmeester. Arnold is onze handy-man; alles wat kapot is, kan Arnold maken.

Mail Arnold voor een afspraak

Dirk van Cuylenborg

Dirk is Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV'er) en werkt sinds 2015 bij Veerkracht. Daarnaast is hij onze voorman sloop.

Erik de Bruin

Erik is sinds 2015 in dienst bij Veerkracht. Hij heeft als zzp-er veel meegewerkt in sloopklussen en doet dit nu in dienst van Veerkracht. Daarnaast heeft Erik ook zijn DAV-certificaat.

Leon Dessé

Sinds februari 2016 is Leon Dessé bij Dennis op kantoor gekomen om samen de werkvoorbereiding uit te voeren.

Mohamed Chammat

Sinds 2015 werkt Mohamed voor Veerkracht. Net als Marcos was Mohamed voor ons aan het werk als inhuur. Dit beviel zo goed dat wij hebben gevraagd of hij bij ons in dienst wilde komen. Mohamed is werkzaam als DTA (Deskundig Toezichthouder Asbest)

Kengetallen

26 medewerkers
Certificatie conform Bijlage XIIIa
VCA* gecertificeerd
Elke medewerker regelmatige bijscholing